Toplocatie in Curaçao om uw vakantiehuis te huren

Toplocatie in Curaçao om uw vakantiehuis te huren

Jan Thiel, Vista Royal. Een absolute 5***** locatie

Mocht u de luxueuze vakantievilla of tuinwoning  huren dan weet u zeker dat u verblijft in de mooiste en nieuwste villawijk van Curaçao; Vista Royal aan Zee. Deze wijk is een onderdeel van Jan Thiel. Jan Thiel bestaat uit diverse wijken: Oud Jan Thiel, Jan Thiel Noord en, als jongste ontwikkeling; Vista Royal aan Zee. De naam zegt het al: vanaf vele plekken heeft u een ‘koninklijk uitzicht’ over de omgeving, de lagune en over de Caribische Zee. Uw vakantiewoning staat op toplocatie en heeft zeezicht en bevindt zich naast het strand Jan Thiel Curaçao.

Op slechts 5 minuten loopafstand van uw vakantiewoning bevindt zich Jan Thiel Village. Hier vindt u de met palmen omzoomde Jan Thiel Beach, heerlijke restaurants, leuke boetieks, leuke souvenir shops, gezellige beachclubs, een fitnessclub, een authentieke Italiaanse ijssalon, een huisartsenpost en een mooi casino met uitzicht op zee.

Bezoek Jan Thiel Village online    

In uw vakantiewoning op Vista Royal aan Zee zit u dus prima: alle toeristische faciliteiten dicht in de buurt, bij het strand en toch weer op korte afstand van alle andere aantrekkelijke punten van het eiland. Voor uw dagelijkse boodschappen is er ook een Albert Heijn in Vista Royal aan Zee. U loopt er langs van of naar het strand.

Over Jan Thiel beach, Curacao

Gelegen ten zuidoosten van Willemstad is Jan Thiel Beach één van de vele baaien die Curaçao rijk is. Vroeger was de lagune gelegen ten westen van de Caracasbaai, nu bekend als het Jan Thielgebied, één van de belangrijkste zoutplantages van het eiland. Het gebied werd vernoemd naar de plantage eigenaar, Jan Thielen, wiens familie de plantage in bezit had tot 1735. De Jan Thiel Baai wordt nu voornamelijk gebruikt als strandlokatie voor een aantal omliggende resort en de vakantiehuizen in de villawijk Vista Royal. Het is een uitstekend snorkelgebied daar het koraalrif voor de baai grote golven tegenhoudt. Huur nu uw vakantievilla op toplocatie en zeezicht aan strand Jan Thiel Curaçao. Een ideale plek dus om het azuurblauwe water in te duiken en de onderwaterwereld met vele vissoorten te ontdekken. De watersportmogelijkheden die aangeboden worden en een Beachbar waar u lekkere drankjes kunt kopen, zorgen ervoor dat u zich hier geen moment hoeft te vervelen. Huur nu uw vakantievilla op toplocatie en zeezicht aan strand Jan Thiel Curaçao.

De toeristische ontwikkeling van de ‘baai van Jan Thiel’ dateert al uit de 20-er jaren van de vorige eeuw maar is de laatste 10 jaar hard gegaan. De bekende vakantieresorts  Livingstone, Papagayo, Moreno en Chogogo resort liggen op dit deel van het eiland, er zijn prima stranden en u kunt er heerlijk eten in de diverse restaurants. Ook voor de snorkel- en duikliefhebbers vele mogelijkheden maar als u liever ‘op het land’ actief bent, zit u hier ook goed: mountainbiken, wandelen en vele andere ‘outdoor’-activiteiten zijn hier mogelijk.

Huur nu uw vakantievilla op toplocatie en zeezicht aan strand Jan Thiel Curaçao.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://procamp.nl

 

Het prachtige strand van Jan Thiel

Daar loopt u zo heen!