U huurt uw vakantiehuis Curacao Jan Thiel direct van de eigenaar

U huurt uw vakantiehuis Curacao Jan Thiel direct van de eigenaar

Rechtstreeks contact over de beschikbaarheid of mogelijkheden van het vakantiehuis in Curcacao

De website http://www.vakantiehuiscuracaojanthiel.nl is gemaakt voor directe bemiddeling van eigenaar en huurder.

Voor vragen en reserveringen mailt u naar info@vakantiehuiscuracaojanthiel.nl

 

 

Vakantiehuis huren Curacao De Highlights op een rijtje

 

Vakantiehuis  huren Curacao : Toplocatie bij strand

De villa's liggen op het ruim opgezette luxe villa wijk Vista Royal aan zee. De villa's liggen vlakbij zee en strand, waardoor u optimaal en in privacy kunt genieten van de prachtige zonsondergang. Vista Royal bevindt zich aan de Jan Thiel Baai. Jan Thiel Baai is een van de meeste bekende en meest populaire vakantiebestemmingen op Curacao. Hier vindt u verder vier bungalowparken die door veel Nederlanders worden bezocht, namelijk Chogogo, Papagayo, Livingstone en Morena resort. Verder vindt u hier de beachclubs Zanzibar, Zest en Papagayo met verschillende toprestaurants.

Vakantiehuis of Appartementhuren Curacao : Mooi wijk Vista Royal in Jan Thiel

Jan Thiel is een veelzijdige buurt. Wonen, recreeren en vakantie vieren gebeurt hier naast en met elkaar. Het is een geliefde woonbuurt met woningen in de hogere prijsklassen. Jan Thiel onderscheidt van andere wijken door een uitstekende infrastructuur met fietser- en voetgangervriendelijke wegen. De zoutpannen van Jan Thiel met haar flamingo's en kolibri's kenmerken zich door hun rust en hebben ook prachtige wandel en mountainbikepaden.

Vakantiehuis of Appartement huren Curacao : Strand en beroemde strandtent Zanzibar om de hoek

Het strand van Jan Thiel, dat direct bereikbaar is via Vista Royal, is heel populair. Zonaanbidders kunnen gebruik maken van de royale loungebedden en vele strandbedjes op het zandstrand. Watersporters komen aan hun trekken bij de duikschool waar catamarans, zeilboten, kano's en o.a. waterfietsen te huur zijn. Verder staat Jan Thiel bekend voor zijn goede faciliteiten voor snorkelaars.

Vakantiehuis of Appartement huren Curacao : Caracasbaai strandje

Iets verderop bij de Caracasbaai is een windsurfschool gevestigd en bevindt zich een verhuur van jetski's. Het populaire scheepswrak in de Caracasbaai, waar de wondere onderwaterwereld zich in al zijn fraaie kleuren ontvouwt, is eveneens dichtbij. zie bij curacao duiken

Vakantiehuis of Appartement huren Curacao : Prima uitgaans mogelijkheden

De bar van Zanzibar aan de Jan Thiel Baai staat bekend als een van de gezelligste strandtenten van Curacao. De happy hour op de zaterdagmiddag is altijd druk bezocht. In de openlucht restaurants van Zanzibar, Zest en Tinto kunt op niveau eten. Ook de bekende strandtent Papagayo Beachclub met trendy restaurant ligt op dit strand direct naast de huizen. Verder is er een commercieel centrum met fitnesszaal, diverse winkels, een ijssalon, een casino en een spa. Meer info: www.beach-restaurants.com en www.papagayo-beachclub.com.

Vakantiehuis of Appartement huren Curacao : Vlakbij Willemstad

De Jan Thiel Baai is ongeveer een half uur rijden van vliegveld Hato verwijderd. Op vijftien minuten vindt u Willemstad, dat een historische binnenstad kent. Dit is zelfs benoemd tot werelderfgoed door de Unesco. De bekende strandtenten Mambo Beach en Cabana Beach met hun bekende uitgaansgelegenheden en restaurants liggen eveneens op ongeveer tien autominuten verwijderd van Boca Gentil. Vakantiewoning huren Curacao ? Daarvoor moet u bij beachvilla's zijn.

 

Het prachtige strand van Jan Thiel

Daar loopt u zo heen!